Skip to main content

Padlekurs som teambuilding eller gåve?

Me skreddersyr kajakkopplevelser i lag med andre aktivitetar og opplevelser i Voss og fjordane rundt.

Kontakt: mads@vaattogvilt.no

TLF: +47 91374995

Brann kosar seg på elva med Vått og vilt.
havpadling3_alversund_brukdenne_header-688x256-resize
Lavoen

ELVEPADLE KURS 

Gjer som gutta i SPORTSKLUBBEN BRANN og bli med oss på Elvepadling i Kajakk. Sjå video:

 

GRUNNKURS ELV

Elvepadling er skikkelig Vått og Vilt ! Kom og bli med på ein skikkeleg morosam dag på elvene på Voss! Voss har mange flotte elver å ta av, og ein kan velge elv ut fra vannstand og ferdigheter.

Med oss får du læra av pionerar innan elvepadling på Voss og dei mest erfarne kajakk instruktørane Voss har å tilby ! Norske kortreiste instruktørar !

Vannstanden i ei elv endrar seg raskt etter nedbør, frå ein dag til ein annan. Dette er spanande, moro og utfordrane! Her er mange fantastiske padleelver på Voss. Vosso, Stranda, Myrkdals, Brandsset og Raundalselva for  nemne nokre!

GRUNNKURS HAV

Etter Norges padleforbund NPF sin mal.
Me arrangerer 2 dagers nybegynnerkurs, samt dagskurs og introkurs(ca 4t). Kajakkutstyr, våttkort og "noko å bita i" er inkludert i prisen på alle våre hav kurs.

Me lærer og trener på diverse padletak og padleteknikk. egenredning, pakking av kajakk, sjøsetting ut og inn av kajakken, og koser oss på tur.

Kontakt oss om du ynskjer å melda på grupper , andre datoer el. Havpadling med oss er ypparleg som teambuilding for bedrifter, utdrikningslag ol.. Kan fint gjennomførast som ein kombinasjon Voss / Nærøyfjorden el.

HAVPADLEKURS PÅ VINTEREN
Padle i snøvær 🙂 Herlig med varme og gode tørrdrakter. Etterpadling: Bade i vedfyrt stamp, bål, skalldyr, fakkelys, God mat i matstova. Stemningsfullt og eksotisk på ei gong!

Firmaturer sommar 2022 og  Vinteren 22/23 

Kombiner jobbmøter med aktivitetar 🙂 Me kobinerer gjerne adrenalinkick med avslapning og god mat på Voss. Gjer som Sportsklubben BRANN,  kombiner elvepadling og Villmarksleir med oss!

I Vinter, trugetur med bålstemning ,god mat og drikke og mykje moro i snjoen.

Bu i Myrkdalen, opplev den berømte Flåmsbana, kos deg glugg i hjel på elva med dyktige instruktører og nyt inntrykka i fjellheimen på Myrkdalen hotell etterpå.                      

Kva med å ha det moro på elva eller i havkajakken om dagen og deretter smake på nokon av verdens beste vinar i Norges beste vinkjeller ! 

Sjå menyen Firmatur pao Voss !

Om du vil vera ved kysten, er  vår fantastisk beliggande plass i sjøkanten tingen! Her har me padling i havkajakk gjerne med påfølgande kokkekamp på bålet og grillen !  Glamping! Dette er ein sikker Vinnnar!

Døme på arrangement frå 4 timer til 2 dager. Sjå i menyen Firmatur ved sjøen!

sommeren_2008_005