Skip to main content

Firmaturer og Teambuilding

 Ta Kontakt ved interesse: mads@vaattogvilt.no Tlf: 91374995

Opplev Voss der KOMPANI LAURITZEN er spelt inn  for tida!

Me kan skreddarsy pakker med Elvepadling, havpadling og andre aktiviteter som fjelltur, sykkel (gjerne Rallarvegen), fluefiskekurs.   Kokkecamp i stemningsfull Villmarksleir!  Smalahovegilde med Vossaøl og akevitt. Eller kva med å smake på nokre av verdens beste vinar i Norges beste vinkjellar etter padleøkta! Norges beste vinkjellar ligg berre nokre steinkast frå oss! Me kan til og med ha 3 timers introkurs i havkajakk på Vangsvatnet som ligg attmed sentrumshotella.

Vil du bu i fjellheimen er Myrkdalen eller  Mjølfjell eit godt utgangspunkt. Me kan lage pakker med aktiviteter, kost og losji på Myrkdalen hotell, Kårdal pensjonat eller me set opp  Villmarksleir etter dekans ynskje.  Lavo, svevetelt, hengekøyer. rett og slett Telthotell i naturen !

Book nå

  • Trugetur på Mjølfjell

    kr 1990
  • Villmarksjolabord stemningsfult laga på bål og servert i lavo

    kr 850
  • Vinterpadling med vedfyrt stamp, bål, lavo og peiskos

    kr 35000

Nyhet! Padletur til Sicilia

I samarbeid med Siciliatur tilbyr me no padlekurs i Sicilia. Oppdag middelhavsklimaet som gjer Sicilia til ein fantastisk destinasjon, ikkje berre om sommaren, men også i høst- og vintermånadene. Denne turen byr på opplevingar av vakre byar, naturskjønne omgjevnader, og rikelege smaksopplevingar. Vårt padlekurs, som er tilrettelagt for alle ferdighetsnivå, går over 2 dagar, og gir deg Våttkortet som tillater deg å leiga kajakk på eiga hand i heile Europa. For meir detaljar og dagsplan se https://www.siciliatur.no/

Takk for en super lørdag på Voss! Det ble mange lovord om dere rundt lunchbordet i dag. Godt planlagte og gjennomførte aktiviteter, kunnskapsrike og hyggelige instruktører. Vi ble spesielt imponert over leiren dere laget, og den gode stemningen dere klarte å skape. Jeg kommer til å anbefale Vått og vilt til vår avdeling i Bergen, med 80 ansatte.

Ivar KornbekkEnhetsleder Industristøtte Bouvet Norge AS

Helgen vi hadde i Voss i slutten av august var helt fantastisk og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Fra vår side vil vi gjerne takke dere for godt samarbeid; hadde det ikke vært for så gode lokale samarbeidspartnere som dere, ville ikke turen blitt en slik suksess. Tusen takk for en hyggelig og profesjonell gjennomføring.

MariaCIC Congress Event

Dette er ein klar 6`ar.

Robert HaugeSportsklubben Brann

Takk for en meget god utført jobb Mads!
De var som du sikkert vet, MEGET godt fornøyd!
Skal ikke nøle med å bruke deg igjen
Ha en fin dag og sommer!

Arvid LøkkeEvent

Havpadling i Alver

Dette er eit landlig og naturskjønnt område som egnar seg svært godt for kajakk padling med sin flotte natur: smale sund, øyer og viker, små sandstrender og rikt fugleliv.

Vi har møterom for opptil 18-20 personar. med prosjektor, lerret og flippover. Her får de ha møtet dykkar i fredelige omgjevnader. Ønsker de å holde møte ute, finst her fleire fine sitteplassar ute, også overbygde i tilfelle godt og vått Vestlandsvær.

Me har hovudvekt på guida fjordpadling eller padlekurs. Det er og muligheter for aktivitetar som fiske, trekke krabbeteiner, lagkonkurransar i marka.  Og eit opphald ved fjorden kan kombinerast med (action?)aktiviteter  på Voss. Me kan skreddarsy nokre uforgløymelege og  spennande dager..

Me kan også henta inn lokale trubadurar som set ein ekstra spiss på stemninga ved bålplassen eller i Lavoen! Kva med kokkekamp ved Grillen!

Priseksempler

Dags besøk til Alvers med 4timers introkurs  havpadling.  Med tid til jobbmøte inne eller ute. Kaffe,litt snaks og frukt inkl.

kr 2950 per person

2 dagers padlekurs i  Alver med tid til bålmat og hyggelig samvære med kolleger i sjøkanten. 1 overnatting

kr 5900 per person