Skip to main content

Firmaturer og Teambuilding

 Ta Kontakt ved interesse: mads@vaattogvilt.no Tlf: 91374995

Me kan skreddarsy pakker med Elvepadling, havpadling og andre aktiviteter som fjelltur, sykkel (gjerne Rallarvegen), fluefiskekurs.   Kokkecamp i stemningsfull Villmarksleir!  Smalahovegilde med Vossaøl og akevitt. Eller kva med å smake på nokre av verdens beste vinar i Norges beste vinkjellar etter padleøkta! Norges beste vinkjellar ligg berre nokre steinkast frå oss! Me kan til og med ha 3 timers introkurs i havkajakk på Vangsvatnet som ligg attmed sentrumshotella.

Vil du bu i fjellheimen er Myrkdalen eller  Mjølfjell eit godt utgangspunkt. Me kan lage pakker med aktiviteter, kost og losji på Myrkdalen hotell, Kårdal pensjonat eller i Villmarksleir (som me set opp for anledningen). Nyhet! Sommaren 2021 kan ein oppleva å overnatta i svevetelt som har satt opp i skogen i Myrkdalen.

Takk for en super lørdag på Voss! Det ble mange lovord om dere rundt lunchbordet i dag. Godt planlagte og gjennomførte aktiviteter, kunnskapsrike og hyggelige instruktører. Vi ble spesielt imponert over leiren dere laget, og den gode stemningen dere klarte å skape. Jeg kommer til å anbefale Vått og vilt til vår avdeling i Bergen, med 80 ansatte.

Ivar KornbekkEnhetsleder Industristøtte Bouvet Norge AS

Helgen vi hadde i Voss i slutten av august var helt fantastisk og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Fra vår side vil vi gjerne takke dere for godt samarbeid; hadde det ikke vært for så gode lokale samarbeidspartnere som dere, ville ikke turen blitt en slik suksess. Tusen takk for en hyggelig og profesjonell gjennomføring.

MariaCIC Congress Event

Dette er ein klar 6`ar.

Robert Hauge Sportsklubben Brann

Takk for en meget god utført jobb Mads!
De var som du sikkert vet, MEGET godt fornøyd!
Skal ikke nøle med å bruke deg igjen
Ha en fin dag og sommer!

Arvid Løkke Event

Havturer til Alversund

Dette er eit landlig og naturskjønnt område som egnar seg svært godt for kajakk padling med sin flotte natur: smale sund, øyer og viker, små sandstrender og rikt fugleliv.

Vi har møterom for ca. 20 personar med prosjektor, lerret og flippover. Her får de ha møtet dykkar i fredelige omgjevnader. På dagar med fint ver kan møter holdast på ein av våre flotte sitteplassar utanomhus om de vil.

Me har hovudvekt på guida fjordpadling eller padlekurs. Det er og muligheter for aktivitetar som fiske, trekke krabbeteiner, lagkonkurransar i villmarka.  Og eit opphald ved fjorden kan kombinerast med aktiviteter (action?) på Voss. Me kan skreddarsy nokre uforgløymelege og  spennande dager..

Me kan også henta inn lokale trubadurar som set ein ekstra spiss på stemninga ved bålplassen eller i Lavoen! Kva med kokkekamp ved Grillen!

Priseksempler

1 dags besøk til Alversund med introkurs til havpadling

kr 2750 per person

2 dagers besøk til Alversund med padlekurs

kr 5400 per person