Me arrangerer 2 dagers nybegynnerkurs hav, samt dagskurs og introkurs hav(ca 4t). Alt nødvendig padle og kajakkutstyr er inkludert i prisen på alle våre kurs. Padling kan vera ein del av eit større teambuildingsopplegg.            Kontakt oss om du ynskjer å melda på grupper, andre datoer el.  Mads(at)Vaattogvilt.no

Kurs:

2 dagers Grunnkurs Hav

NYBEGYNNARKURS I HAVPADLING Etter Norges padleforbund NPF sin mal.

Pris kr 3250,- pr pers. Inkl våttkort. NPF Standard.

Me lærer og trener på diverse padletak og padleteknikk.  Sikkerhet, egenredning, pakking av kajakk, sjøsetting ut og inn av kajakken, og koser oss på tur.

Deltakarane får tøff Vått og Vilt caps og Drikkeflaske. Gratis :-)

Me kan og kombinere padling med teambuildingsamlinger både på Voss og i Alversund.

Dagskurs

Pris kr 1750 pp.

Tid ca 7t + . Mykje likt dag 1 på 2 dagerskurset. eller me kan trene på det deltakarane ynskjer. Dato: på forespørsel.

Introkurs ca 4timer +

Ypperlig kurs for bedriftsgrupper som sliter litt med tida. Dette kurset rekker de fint etter jobben.

Ta kontakt for dato. Våttkort inkludert. Me legger opp til å gjere eit vanlig introkurs fyrst. Deretter padler me på ein liten tur og praktiserer padleteknikken og nyter naturen.

Etterpå kan ein få servert varm te og lett mat frå grillen.

Pris kr 1385,- pp

 

Eskimorulle kurs

Eit ca 4 timers ettermiddagskurs. Høver for alle som vil lære seg eskimorulla. Me byrjar ca klokka 16- 1630. Det høver og ypperlig å lære seg rulla før eit Nybyrjarkurs. då får du nytta helga til å praktisere rulla. Datoer: på forespørsel. NB! Me kjem og til å ha noen kortare økter med rullekurs på Voss under ektremsportveko. datoer kjem.
Pris kr 1100,- pr pers. V/ min 3 stk. Me har ekstra varme (tjukke ) drakter til dette kurset og varm heildekkende neoprenhette!

 

 

Tips til utstyr deltakarane bør ta med seg:

Vind-/regnjakke, ull-/superundertøy, sko som tåler å bli våte (joggesko,støvler), drikkeflaske, matpakke. Valgfritt: solbriller, caps, handkle

Nytt sjansen til å kjøpe våre 5 meter lange lastereimer til å festa kajakken på biltaket. Kr 100 pr stk. kr 250 for 3 stk. Ei reim holder til å festa ein kajakk!
(i butikkane selger dei kun (for) korte reimer)

Betaling: Forhåndsbetaling til kontonr. 9581 05 22977

Vått og Vilt (husk kvittering og merk betalingen padlekurs og dato). Alternativt betal kontant når de kjem.

Møteplass: Me møter på kaien til Fosse bruk AS om ikkje anna er avtalt. Her det er parkering.

Sjå meir padlebilder på vår facebookside og instagram.

Har du spørsmål som: andre datoer, større grupper, eigne kurs el.

Kontakt: Mads@vaattogvilt.no tlf: 91374995

Merethe@vaattogvilt.no   Tlf: 98667975

Stedsbeskrivelse

Alversund

Varighet

2 dagers kurs. ca kl 09-16 kvar dag

 

 

Hoved Instruktører:

Mads Rio

Mads er ein av pionerene innan elvepadling på Voss og har såleis ein del fyrstegongspadlinger i noen av dei klassiske elvene på Voss. Bla Brandsethelva og Myrkdalselva, to elver som no tiltrekker seg padlere frå heile verden. Samt Stupt inn i Åsbrekkegjelet med kajakk som fyrstemann i 1994. (Åsbrekkegjelet har seinare fått tilnavnet Moneydropp i padlemiljøet). Han har vore med i Ekstremsportveko som ansvarleg for kajakk-konkuransane, styremedlen og styreformann i 7 av dei fyrste åra.

Mads har holdt elvepadlekurs sidan midten av 90 tallet og han har og padla store deler av norskekysten i havkajakk. I vinterhalvåret er Mads Hav padleguide på cruiseskip som går frå Latin Amerikakysten til Antarktis. Mads er vel og fyrste Instruktøren som har gjennomført for elever 2 dagers NPF Grunnkurs hav i Antarctis:-)

Mads er Veileder Elv og Aktivitetslede Hav i Norges padleforbund sin utdanningstige

Joar Wæhle

Joar er allsidig friluftslivlærar og erfaren elvepadlar i Vossaelvene. Han har bla vunne konkurransen i Ekstremsportveko Horgi ned 4 gonger! I 2014 kom han på 2 plass. No er han sportssjef og kajakkansvarleg under Ekstremsportveko.

Michel Abbott

Mike er frå New Zeeland og er «Verdenskjent» i Elvepadlemiljøet. Han har padla det meste som går an å padla. Mike har gjort Vossing av seg pga dei mange og gode elvene på Voss. Han er no sikkerhetssjef under padlekonkuransane til ekstremsportveko.