Skip to main content

Ein dag med padling og sjømat

Berre ca 35 min med bil eller hurtigbåt frå Bergen sentrum kan ein oppleva både kajakkpadling og norsk sjømatmatkultur på ein dag. Me kan legga padlinga opp som tur eller som introkurs. Verten har satt krabbeteiner som me trekker når me er på tur. Når me kjem i land tilbereder me fangsten på bål. Og me lager til anna god mat på bålet.

Minimum pris kr 12500 = 5 personer .  Pris kr kr 2500 pp

Max antall: 8 p    (større grupper på forespørsel)

Verten har lang erfaring med padling og padlekurs. Har padla store deler av Norskekysten frå sør til Lofoten, har vore havpadleinstruktør i Antarctis,  og elvepadleinstruktør på Voss i mange år. Så de skulle vera i trygge hender.

Når de kjem til oss har me allt av nødvendig padleutstyr, og her er skiftemuligheter under tak. Mulig å leige ribbåt frå Bergen og ut til oss ca 30 min . ca kr 15000,- for båt som tar opptil 12 personer.

Buss: Buss frå Bergen 0736  Kvamsvåg 08.28.  Kan gå av på dei plassana som er markert på kartet.  Beste er tveiten nord, og så gå ned den kvite vegen som går langs elva og ned til sjøen. Retur frå Kvamsvåg: 16.41 (Bergen 17.43)      18.41 (Bergen 19.43)